Langsung ke konten utama

My IDOL in PONDS TEEN's Concert



PRESENTING:
D A V I D A R C H U L E T A

is MY IDOL at PONDS TEEN'S CONCERT 2011


what more we could want from an IDOL who inspires us all with voice of HIS.. not only that his personality SHINES every time he walked into the room, the stage even in OUR hearts. he never let us down with every performance he delivered.
HE WAS BORN THIS WAY! HE WAS BORN TO BE OUR IDOL OF OUR CENTURIES. HE WAS BORN TO BE MORE THAN A SINGER, HE MADE DIFFERENCE WITH SONGS HE SANG.

that is why he
Bold is....

MY IDOL.

Ponds Teens Concert 2011 mewujudkan mimpi semua orang yang nge fans berat sama David Archuleta. dia harus tau kalo fans nya yang terutama di Indonesia udah menjadi followers sejati sejak American Idol Season 7 tahun 2008. dia membawa suatu energi dimana membuat semua orang berpikir bahwa Ia bisa merubah sesuatu dalam diri kita. mangkanya dia jadi super tenar banget di kalangan remaja. yaaa he has that good looks and that wonderful epic voice, but he is more than that. orang punya suara bagus tapi gak punya personality yang kuat, ga mungkin tenar2 amat. DAVID delivered something unique. dia gak bragging dirinya hebat dan wah gw runner up American Idol 7 segala macem, dia hanya tersenyum malu dengan sikap awkwardnya dan menjawab pertanyaan dengan jujur sejujur-jujurnya. dia tau dia adalah seorang yang genuine. gak usah macem-macem, kalo lo bisa buktiin lo hebat, lo hanya perlu itu. gak perlu omong banyak, yaa seperti yang david lakuin.
di albumnya yang terbaru the other side of down mengutarakan semua tentang dirinya yang sebenarnya. dia berusaha menggapai kesuksesan dengan kerja keras dan berpikir positif dan feel good...meski dia struggling dengan who he is (Who I Am) , dia tetap berusaha berjalan tegar dan mandiri, berkonsentrasi demi mencapai the other side of down. dia mengungkap setiap inch dari dirinya dengan lagu2 yang menggugah jiwa muda yang masih dalam masa penemuan jati diri.. dia membuat kita sebagai manusia dengan kepribadian unik..

that's why we love him with every beat of our heart, he amazed us with such graceful of humble soul...
kalo gw pribadi dia udah membantu gw menggali musikalitas gw dengan terus bermain piano dan bernyanyi (dan tentunya nyanyi lagunya david archuleta doong ehehe). at first gw ragu dengan kemampuItalican gw, tapi karena gw cinta banget sama dia trus seakan ada energi tersembunyi yang menggugah gw untuk berlatih terus menerus. contohnya gw udah bisa mainin lagu my kind of perfect, crush, to be with you and next I'm gonna learn how to play falling stars, love don't hate and etc hahaha.

HE WAKE ME UP IN THE MORNING and HE STAYS WITH ME AT NIGHT WITH HIS VOICE. NOTHING SEEMED NOT PERFECT IN HIM..but human makes mistakes, I made mistakes, he made mistakes,
but LOVE, never been mistaken
....


if I'm going to say that he is....

my kind of perfect,
I will say to myself, 'true love never goes away..'


"So dear I love him that with him, All deaths I could endure. Without him, live no life."
William Shakespeare, Romeo and Juliet

".....I am the one for you tonight, I am the one for you forever, if it takes a little a time.. whatever it takes..." -David Archuleta, Waiting for Yesterday

"...I keep wondering how and when and why I haven't met you...| I'll keep searching for my kind of perfect..."- David Archuleta, My Kind of Perfect



*wondrouslifeofadreamer









Komentar

Postingan populer dari blog ini

The Hustle of A Single Parent: SUSAH SINYAL (Movie by Ernest Prakasa) (1)

Baru kali ini gue bisa ngakak sampai terguling-guling nonton film Indonesia yang disutradarai & ditulis oleh Ernest Prakasa (terkenal dari Stand Up Comedy dari Metro TV).
Kids, siapa sih yang nggak kenal sama dia? Kalo belom kenal, mungkin dengan usaha gue untuk membuat movie review pertama ini kalian bisa kenal sedikit lebih dekat dengan salah satu karya Ernest. Semoga tidak mengecewakan hehe.


Kalo kalian stuck dengan judulnya, mungkin kalian males nonton. Gue pun begitu. Gue tau Ernest Prakasa sejak dia muncul beberapa kali di Youtube dan sempet tau sedikit tentang acara kompetisi Stand Up Comedy di Metro TV beberapa tahun yang lalu. Tapi gue baru ngeh ketika dia menghasilkan film yang sangat sukses di tahun lalu: Cek Toko Sebelah(click for the trailer). Ternyata seraya saya membuat review ini, ada pula film pertamanya (yang juga cukup sukses) yang diangkat dari cerita kehidupan pribadinya 'ngetawain hidup ala Ernest' berjudul Ngenest(click for the trailer). 
Gue bukan t…

The Way You Are

I've always been kind of person who thinks: in order to write, a good inspiring article or blog, is to seize the perfect moment to write. I really like to write when night comes. Night time is when I contemplate about lots of things in life. And then comes the moment when I have so many things in my mind, and I don't have the energy to do it. Sucks. 
Okay. So tonight is the night when I actually don't have the energy to write. 
I'm supposed to write about a story of some bad parts of my childhood. I've promised my friends that I wanted to tell her about that story, but, emmm, not a good time. Maybe later. Hehehe, procrastinator! 
Remember I wrote about multi-potentialites? Yup, I guess, I'm kind of one of those, like, almost. 
Recently, I am busy making myself as a Creative-preneur.  Wait, what, is creative-preneur?
Basically, is a creative person who becomes an entrepreneur, by making out of creativity as a weapon of entrepreneurship.  I actually made the unde…

The Unhappy Perfectionist

Today, I'll write a short post (or maybe not, we'll see). 

It's been a while since I've written anything. An article or even a diary (yes, I still keep my diary flowing). So, my language is about to get a little rough, hehe. 
I stumbled across this inspiring article in a small magazine called Intisari. My mom used to subscribe monthly. Today I read an article written by Alexander Sriewijono in a column, which I don't want to mention because like...it's about Career. Well, yea, hello, insecurity anyone? 
Okay, so he is a Psychologist & a Founder of Daily Meaning. "The Perfect Imperfection" is an article that we all perfectionist can relate to.
A little backstory I want to tell you. All my life I have not been perfect, but naturally I am born-perfectionist. Among 4 temperaments they have, I'm the one who says "Has/Have to" and "This, cannot be this way." "You are so wrong."  and so on. I am Choleric-Sanguine. '…