Langsung ke konten utama

Postingan

Menampilkan postingan dari 2011

Found Out Something

front of Bali Beach Hotel, Sanur, Bali, September 2011
(When I was take a dip in this beach, I was thinking about my future life is going to be.and love..)

Do I Have A Life?

me, my teacher and my classmates having a great time eating cake, being narcisst, working our projects and just having FUN around our Art Studio (1st Semester,2010)


in the making ofArchitecture Interior Exhibition: Wondrous Art Trip,
December 2010



I kept thinking what my life is all about right now. Do I have a life? Do I have a destiny to fulfill? Or I just keep mingling with some nonsense things every single day, and making some nonsense imaginations in my head? I keep wondering what my life could be in the future.
Actually I realize when I found out with this 'undefined problem' or 'harsh problem'. My head is swirling with this problem every single day and it really disturbing. Every thing I do is always remind me of that problem and I was like thinking 'hey, you gotta stop thinking about this and start to move on. well, yeah its a big deal, but come on, if you just kept thinking about this all over again your LIFE is going to get no-fucking-where!'

Yeah, what…

Eyes, the Spaces of Words

eyes speaks a thousand words
'sadness' by Karlina



Eyes speaks more than mouth and tongue alltogether. Mata berbicara lebih banyak berbicara mengenai hal-hal yang tidak bisa dikeluarkan melalui mulut. seringkali gue berhadapan dengan berbagai orang yang bisa mengatakan melalui matanya, entah karena ia ingin mengatakan yang seharusnya tidak boleh atau dia bingung bagaimana mengatakannya melalui kata-kata. eyes are so fascinating, mungkin gue salah satu orang yang sangat mementingkan tatapan mata, pandangan pertama kali dengan siapa pun akan meninggalkan kesan yang mungkin bisa diterjemahkan oleh gue atau mungkin tidak, tergantung dengan keadaan pada saat itu. dan gue juga paling sangat menghindari tatapan orang lain, mungkin gw akan takut dengan kenyataan yang terlihat dari mata orang-orang itu..seakan gw bisa membaca hal-hal yang melebihi 'kelihatannya' atau mungkin gw juga bisa salah interpretasi.

mata mengungkapkan banyak hal yang tersembunyi. ada di suatu ketika gw meli…

My IDOL in PONDS TEEN's Concert

PRESENTING:
D A V I D A R C H U L E T A

is MY IDOLat PONDS TEEN'S CONCERT 2011


what more we could want from an IDOL who inspires us all with voice of HIS.. not only that his personality SHINES every time he walked into the room, the stage even in OUR hearts. he never let us down with every performance he delivered.
HE WAS BORN THIS WAY! HE WAS BORN TO BE OUR IDOL OF OUR CENTURIES. HE WAS BORN TO BE MORE THAN A SINGER, HE MADE DIFFERENCE WITH SONGS HE SANG.

that is why he
is....

MY IDOL.

Ponds Teens Concert 2011 mewujudkan mimpi semua orang yang nge fans berat sama David Archuleta. dia harus tau kalo fans nya yang terutama di Indonesia udah menjadi followers sejati sejak American Idol Season 7 tahun 2008. dia membawa suatu energi dimana membuat semua orang berpikir bahwa Ia bisa merubah sesuatu dalam diri kita. mangkanya dia jadi super tenar banget di kalangan remaja. yaaa he has that good looks and that wonderful epic voice, but he is more than that. orang punya suara bagus tapi gak …

If I share the stage with David Archuleta at POND’S Teens Concert

...........ALL MY LIFE, I WONDER IF I CAN SING WITH DAVID ON THE SAME STAGE EVERY TIME HE TAKES TOUR ON EVERY STATES OR EVEN COUNTRY.....

"Every night we've prayed and no proof anyone could hear, in our hearts a hopeful song we barely understood.....
who knows what miracle, you can achieve, when you believe..somehow you will..." -When You Believe by David Archuleta on American Idol Stage Season 7...

that song that keeps me dreaming about him coming to Indonesia. and I can't believe he finally came at Pond's Teens Concert on July 16th 2011. even though I couldn't have the chance to meet and greet with him, somehow one day, yes, I will have the chance more than any ArchAngels could have...hehe

okee pake bahasa aja yaa boo,

kalo gw satu panggung dengan David Archuleta, my most influential person, gw akan bernyanyi duet dengan dia also, menari salsa..I know he can dance like a Ballroom Dancer!! sebagai opening actnya kita nyambut teman2 archangels di PTC 2011 dan me…

PART #1 DAVID ARCHULETA: Finally Going To Indonesia

"THINGS WILL HAPPEN IF WE IN DEEP TRUST OF TOTAL BELIEVE.." -myself

"WHEN YOU BELIEVE, SOMEHOW YOU WILL...."- Mariah Carey. Cover by David Archuleta

this particular event was never imagined by me ever! and that event was never supposed to be happened in this lovely country, Indonesia. this thing, this event was the most spectacular thing in my personal wide world!
DAVID ARCHULETA WAS IN JAKARTA ON JULY 16TH 2011! wow! okay I'll tell you why this was the most amazing thing that happened in my life (well not exactly)hehehe
Gue sudah menanti seorang runner-up American Idol Season 7 dari 3 tahun yang lalu dan gue memang sudah jadi fan nya yang super gilak (ya mungkin lebih banyak yang gila daripada gue). yang amazing, doa gue yang sudah didoakan oleh gw selama 3 tahun lamanya, terkabul dengan just like that 'SNAP'! oo my God. meskipun semangat gw menurun setahun setelah gw gak ngikutin David lagi, kemudian di radio Prambors tiba-tiba mengumumkan bahwa Pond…