Langsung ke konten utama

running mind

it seems endless....
this is not a story
this is only a mind
who speaks everytime, whenever it wants
sometimes I can't catch the train inside my head

it keeps moving so fast
I can't even make it stop
than the thoughts flows to my mouth
as it come out to be a puzzle I cannot solve

it is chaosness inside my head
inside my brain
inside my soul
inside my solitary room

I have a room of my own
a space which only mind able to conceive
a space inside my heart
beating slower than my mind can count every tempo of my life

life is a memory
too much memory in just one mind
another chaos comes, but never goes
it stays

they never understand
I thought one could
but leave me in an unknown emptiness
without explanation

leave me


I've never felt so alone
alone in a running mind
it used to be fixed with only words
but now, it back to a normal chaos

hey, its just another chaos
everybody has it in their own house of mind
yes it is just another play for me to fixed it on my own
one day, one day

what day it will be?

they say I'm a joke
they don't know how I cried in pain
every single night
in a running mind

a litteral tears flew from my mind onto my cheeks
slowly dripped down to my ears
as I laid my head on my bed
caused my mind to run even faster

fast
fast
fast


how can I stop?
when a body of mine couldn't
why it has to be you who can stop it?
you

who are you?
a mind? a soul? a ghost? haunted me for the rest of my life
questioning who and why...

running mind...
please stop
for the sake of my happiness, I have to erase the shoes you wore when you were running
blocking my mind from unnecessary problematics...

I know I failed, over and over again
but please let me try it again...


*wondrouslifeofadreamer










Komentar

Postingan populer dari blog ini

The Hustle of A Single Parent: SUSAH SINYAL (Movie by Ernest Prakasa) (1)

Baru kali ini gue bisa ngakak sampai terguling-guling nonton film Indonesia yang disutradarai & ditulis oleh Ernest Prakasa (terkenal dari Stand Up Comedy dari Metro TV).
Kids, siapa sih yang nggak kenal sama dia? Kalo belom kenal, mungkin dengan usaha gue untuk membuat movie review pertama ini kalian bisa kenal sedikit lebih dekat dengan salah satu karya Ernest. Semoga tidak mengecewakan hehe.


Kalo kalian stuck dengan judulnya, mungkin kalian males nonton. Gue pun begitu. Gue tau Ernest Prakasa sejak dia muncul beberapa kali di Youtube dan sempet tau sedikit tentang acara kompetisi Stand Up Comedy di Metro TV beberapa tahun yang lalu. Tapi gue baru ngeh ketika dia menghasilkan film yang sangat sukses di tahun lalu: Cek Toko Sebelah(click for the trailer). Ternyata seraya saya membuat review ini, ada pula film pertamanya (yang juga cukup sukses) yang diangkat dari cerita kehidupan pribadinya 'ngetawain hidup ala Ernest' berjudul Ngenest(click for the trailer). 
Gue bukan t…

tentang CELLO CHURMACHAN

Biodata

nama lengkap: CELLO CHURMACHAN

tempat lahir: -tidak diketahui-

tempat tinggal: Jln. Sumenep no 11, Menteng, Jakarta Pusat

nomer di telinga: 474

nomer telepon: panggil saja "CELLO!"


itulah biodata singkat dari anjing ini. anjing ini cukup unik dan kehadirannya sangat mengejutkan karena dia datang secara tiba-tiba di rumah eyang saya di Menteng, Jak-Pus ini. begitupula dengan sikapnya yang sedikit out of normal. tidak diketahui mengapa dia mempunyai kepribadian yang sungguh diluar kewajaran seekor anjing.

Riwayat Singkat
dia datang ke Sumenep No. 11 ini tanpa ekspetasi dari penghuni rumah. dia datang sendiri dengan disambut oleh 2 ekor anjing lainnya bernama Gupi dan Modena. Gupi sudah sejak lama tinggal di rumah Nomer 11 ini, sedangkan Modena, sang anjing betina nan anggun dan bohay, datangnya pun tak diharapkan dan pada saat itu kondisinya sangat mengenaskan (kurus dan tak terawat). Modena sudah meninggalkan rumah Nomer 11 ini dan juga meninggalkan dunia fana pada sekitar bu…

Mind Talks

I have this mind that talks too much at night and get silent when I reach out in the morning. Some people deal with that everyday. They get really deep at night and have this wild imagination scrambling across their pillow. They have this lucid dream, and when they wake up, their energy was drained. Insecurities about their future mostly landed at night, but at the same time, best ideas comes when they reach their beds, tuck their pillow, hoping to have a good night sleep, but ended up looking at the ceiling with eyes wide open. 
Those things, happened to me. In my experience, night time is when my brain is fully awake, but my body feels like shit. I am not a morning person. When I woke up, I feel like shit all over again. It started when I was probably (yes, probably) reach my university years. I moved out from my house and rent a room near my university and started a life which was free and exciting. Studying architecture was the most challenging and exciting which brought me to a …